ES / CA / EN

Contes de castells a la Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra

04/11/2011 - blog


Per fi arriba la pluja. Toca canviar els castells de sorra per altres castells, bastits amb la imaginació: el castell de Quermançó, el castell de Preterir, el castell d’Iràs i no Tornaràs, el castell del Sol Daurat…
Potser vosaltres també en sabeu algun, de conte de castells, per afegir-lo a la col·lecció. Tenen l’avantatge de no esfondrar-se malgrat la pluja i la mala mar. I sempre hi pots tornar, fins i tot quan el castell té un nom tan inquietant com “Iràs i no Tornaràs”. Potser és per això que aquest és un dels meus contes favorits, perquè em fa veure que pots tornar fins i tot del lloc més impossible.

La setmana passada ja vam començar a recórrer aquests castells a la Biblioteca Francesca Bonnemaison amb la nova temporada de Terra de Meravelles. Tot un luxe, això de narrar a la biblioteca del barri, doncs molts d’aquells contes s’han bastit allà, enmig dels prestatges de la biblioteca. I el proper dijous tornarem amb els castells, aquesta vegada a la Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra de Sant Andreu. Prepareu-vos per perseguir un castell que camina, buscar l’aigua de la vida, la pedra dels cent colors o la bola de cristall, i enfrontar-vos a gegants, mags o bruixes. Però no patiu, segur que ens en sortirem de tots aquests perills. I tornarem sans i estalvis, disposats a viure noves aventures.
Fins dijous!

El castell de Quermançó
Susana Tornero
Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra
Dijous 10 de novembre a les 18.15

Comments are closed.