ES / CA / EN

L’hora del conte a Figueres

24/11/2010 - blog


De vegades em sento un xic estranya a Barcelona perquè m’agraden els dies que bufa el vent. M’adormo feliç escoltant el seu crit perquè em fa sentir com a casa. Deu ser cosa d’haver nascut amb la tramuntana xiulant-me a les orelles, el vent se’m passeja i em fa riure per dins.
El proper dissabte, la tramuntana se m’endurà fins a Figueres i aterraré a la Biblioteca Fages de Climent, just a punt per a l’hora del conte.
Canta’m un conte és un seguit d’històries i cançons que he anat col·leccionant, com qui arreplega segells o palets de riu, i ara els ha vingut de gust sortir així, les unes darrere de les altres.
Serà tot un plaer poder compartir tot això a casa, amb la meva gent. Com si fossim en família, a la vora del foc.

Canta’m un conte, dissabte 27 de novembre a les 11h,
Biblioteca Fages de Climent

Comments are closed.