ES / CA / EN

Demana un desig / Pide un deseo / Make a wish

19/03/2015 - blog
Demà divendres, 20 de març, Dia Internacional de la Narració Oral, un grup de narradors d’ANIN (Associació de Narradores i Narradors) contarem microcontes als viatgers de FGC (Ferrocarrils de la Generalitat) dins dels trens (18-19h) de la línia de Sarrià i al vestíbul del carrer Bergara de l’Estació de Plaça Catalunya (19-20h) de Barcelona. Afegeix-te a la festa i demana un desig, demana un conte. O bé narran’s un microconte a nosaltres… de prop, o de lluny (hastag #NarradorsFGC).
Ens veiem als trens!
Mañana viernes, 20 de marzo, Día Internacional de la Narración Oral, un grupo de narradores de ANIN (Associación de Narradoras y Narradores) contaremos microcuentos a los viajeros de FGC (Ferrocarriles de la Generalitat) en los trenes (18-19h) de la línea de Sarrià y en el vestíbulo de la calle Bergara de la Estación de Plaza Cataluña (19-20h) de Barcelona. Súmate a la fiesta pide un deseo, pide un cuento. O cuéntanos un microcuento a nosotros… de cerca, o de lejos (hastag #NarradorsFGC).
Nos vemos en los trenes!
Tomorrow Friday, 20th March, the World Storytelling Day, a group of ANIN (Storyteller’s Association) members will tell short stories to the FGC passengers in the trains (18-19h) of the Sarrià line, and at Plaça Catalunya Station (Bergara Street Hall) (19-20h) in Barcelona. Join the celebration and make a wish, ask for a story. Or tell us a story… from near or far (hastag #NarradorsFGC)
See you in the trains!

Los comentarios están cerrados.