ES / CA / EN

Homenatge a Yolanda Sin

09/06/2008 - blog

No sóc traçuda en qüestió d’homenatges. No sé perquè, la idea de començar a parlar d’algú recordant totes les seves coses bones em fa sentir incòmoda, potser perquè el que més m’acosta precisament a algú desaparegut són els petits defectes, amb els quals em puc sentir més identificada, més propera.
Quan vaig assabentar-me de la mort de la Yolanda, vaig ser incapaç d’expressar-ho, potser perquè em costa assumir la idea que algú pugui deixar d’existir. Feia temps que no sabia d’ella, que no parlàvem, i em va semblar com si el fet d’oblidar podia fins i tot fer desaparèixer algú així, com en aquelles fotos de la URSS on algú hi era i, de cop, ja no hi era més.
El proper dissabte 14 de juny participo en un homenatge per a la Yolanda fent una de les coses que m’agrada més fer: narrar. És l’única manera que se m’acut per recordar-la que m’agrada i que crec que a ella li agradaria. Però m’agradaria més que m’ho pogués dir. Tothom qui vulgui venir a escoltar contes, serà benvingut. Tant de bo que ella, d’alguna manera, també hi sigui.
Homenatge a Yolanda Sin
Lloc:
Parc Puigverd de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme),
Hora:
De 17 a 20h i de 22h fins a 24h (potser més i tot)
Organitza:
Associació Cultural Tramendus
Participen:
Pepa Llobet, Susana Tornero, Isaac Aguareles, Cristina Contreras, Susagna, Perot, Imma Zapata, Ignasi Potrony, Teresa Saladich, Xavi Demelo, Vivim del Cuentu, Mar Ortega, Noemí Caballer Balust, Delícies, Xavier Gállego i Maria Alcázar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.