ES / CA / EN

Màgia / Magia / Magic

16/02/2014 - blog

Són dies de molt de tràfec: ahir vam fer dansar els colibrís a l’Auditori del Caixaforum de Tarragona; demà tallers, i dimarts més contes.
Però aquest enrenou sempre paga la pena. D’ahir em quedo amb la imatge de tot de mans aixecant el cel com el colibrí i amb les vivències compartides amb el públic un cop acabats els contes: una mare em va parlar emocionada de la “chicha morada” una beguda molt popular al Perú que es fa amb el blat de moro morat; una nena volia fer sonar l’ampolla del gripau ballador, i ho va fer amb molta traça, una família que marxaven disposats a comprovar com sonen les paelles de casa… Tal com comentava dilluns passat a El Matí de Tarragona Ràdio, aquestes coses em fan tornar cap a casa amb escalforeta al cor.
No patiu si no hi vàreu poder ser: el 22 de març i el 5 d’abril tornem a Tarragona.
I a l’Auditori de Caixaforum Barcelona, els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril.
Però si abans us cal una petita dosi de màgia, aquest dimarts em trobareu a la Biblioteca Sagrada Família, amb els contes màgics en la parla de l’Empordà.
a partir de 4 anys
sessió en català
Dimarts 18 de febrer a les 18h
C/ Provença, 480
Metro: Sagrada Família (L2, L5)
Bus: 19, 33, 34, 43, 44, 50, 51, V21
Son días de mucho trajín: ayer hicimos danzar los colibríes en el Auditorio de Caixaforum Tarragona; mañana talleres, y el martes más cuentos.
Pero todo este trajín siempre vale la pena. De ayer me quedo con la imagen de todas las manos alzando el cielo como el colibrí, y con las vivencias compartidas con el público al acabar la sesión: una madre me habló emocionada de la “chicha morada” una bebida muy popular en Perú elaborada con el maíz morado; una niña quería hacer sonar la botella del sapo bailón, y lo hizo con mucha gracia, una familia que se fueron dispuestos a comprobar cómo suenan las sartenes de su casa… Tal como comentaba el pasado lunes en el programa El Matí de Tarragona Ràdio, estas cosas te hacen volver a casa con calorcillo en el corazón.
Si os lo perdisteis, no os preocupéis: el 22 de marzo y el 5 de abril volvemos a Tarragona.
Y en el Auditorio de Caixaforum Barcelona los días 14, 15, 16 y 17 de abril.
Pero si antes os hace falta una pequeña dosis de magia, este martes me encontraréis en la Biblioteca Sagrada Familia, con los cuentos mágicos en catalán del Empordà.
a partir de 4 años
sesión en catalán
Martes 18 de febrero a las 18h
C/ Provença, 480
Metro: Sagrada Família (L2, L5)
Bus: 19, 33, 34, 43, 44, 50, 51, V21

So busy these days: yesterday the hummingbirds danced in the Caixaforum Tarragona Auditorium; tomorrow workshops and Tuesday, more stories.

But all hustle and bustle is worthwhile. From yesterday, I will keep in my mind the image of many hands raising the sky as hummingbird does, and the shared experiences with the audience after the performance: a mother was excited to talk to me about the «chicha morada», a popular drink in Perú made of purple corn; a little girl wanted to play the musical bottle of the toad who loved dancing, and actually she did it gracefully; a family went home ready to check the sound of their set of frying pans… As I commented last Monday in the radio programme El Matí de Tarragona Ràdio, these are the things that warm one’s heart going back home.
If you missed it, don’t worry: the 22nd March and 5th April we will be in Tarragona again.
And the 14th, 15th, 16th and 17th April, you will find us in the Auditorium of Caixaforum Barcelona.
But if you need a little dose of magic before that, on Tuesday I will be at the Sagrada Familia Library, with magic folktales in the Empordà dialect.
From 4 years
Tuesday 18th February, 18h
C/ Provença, 480
Metro: Sagrada Família (L2, L5)
Bus: 19, 33, 34, 43, 44, 50, 51, V21

Los comentarios están cerrados.