ES / CA / EN

“Sabir, sabir” al/en el/at Museu de la Música

11/10/2013 - blog

El Festival Munt de Mots s’apropa. L’any passat el sabir va fer una tímida aparicíó a la sessió multilingüe Cuentae Linguae, que ja comença a ser tot un clàssic. Poc a poc el sabir ha anat fent camí, i enguany serem al Museu de la Música amb la sessió “Sabir, sabir” sencera, i amb una novetat: la lira clàssica grega. Una parla que ja no es parla, un instrument que ningú sap del cert com sonava… Un bon punt de partida per a la imaginació.

Si ti querir sabir… venir
Contes i música d’una riba a l’altra de la Mediterrània
Susana Tornero: narració
Yerko Fuenzalida: kora, lira i veu
Diumenge 20 d’octubre a les 20h
C/ Lepant, 150
Entrada: 2 €
Aforament limitat

El Festival Munt de Mots se acerca. El año pasado el sabir hizo una tímida aparición en la sesión multilingüe Cuentae Linguae, que ya empieza a ser todo un clásico. Poco a poco el sabir ha ido caminando, y este año estaremos en el Museu de la Música con la sesión “Sabir, sabir” enterita, y con una novedad: la lira clásica griega.
Una lengua que ya no se habla, un instrumento que nadie sabe exactamente cómo sonaba… Un buen punto de partida para la imaginación.
Si ti querir sabir… venir
Cuentos y música de una orilla a otra del Mediterráneo
Susana Tornero: narración
Yerko Fuenzalida: kora, lira y voz
Domingo 20 de octubre a las 20h
C/ Lepant, 150
Entrada: 2 €
Aforo limitado
The Munt de Mots Festival is almost here. Last year the Sabir made a shy appearance at the multilingual session Cuentae Linguae, which has become nearly a classic. Little by little, sabir has walked its own way, and this year we will perform at the Museu de la Música the whole session “Sabir, sabir”, with a novelty: the Greek lira.
A language that nobody speaks anymore, a musical instrument that nobody really knows how it sounded… A good start for our imagination.
Si ti querir sabir… venir.
Folktales and music from the Mediterranean and beyond
Susana Tornero: storytelling
Yerko Fuenzalida: kora, lira and voice
Sunday 20th October at 20h
C/ Lepant, 150
Entrance. 2 €
Limited seats

Los comentarios están cerrados.