ES / CA / EN

Tàándem visita els Grimm

16/11/2011 - blog

El proper dimarts 22 de novembre, a les 19h, Tàándem farà una sessió pública de contes dels germans Grimm, a la que esteu cordialment convidades i convidats.
Per al vostre bon govern, alguns contes d’aquesta sessió seran filmats i tramesos a la Federation European of Storytelling (FEST), que ha endegat un projecte per penjar a la xarxa quantes variacions dels contes dels germans Grimm sigui possible (en tots els idiomes que es desitgi) per què puguin ser visionats des de qualsevol lloc de la bola del món. Aquesta proposta és per a celebrar el 200 aniversari de la publicació dels Kinder- und Hausmärchen (Contes infantils i de la llar) de Jacob i Wilhelm Grimm.
Us hi esperem!

El próximo martes 22 de noviembre, a las 19h,Tàándem os invita a una sesión pública de cuentos de los hermanos Grimm.
Algunos de estos cuentos se filmarán y se enviarán a la Federation European of Storytelling (FEST), que ha puesto en marcha un proyecto para subir a la red todas las variaciones de los cuentos de los hermanos Grimm que sea posible (y en todos los idiomas que se desee) para que puedan ser visionados des de cualquier lugar de la bola del mundo. Esta propuesta pretende celebrar el 200 aniversario de la publicación de los Kinder- und Hausmärchen (Cuentos de niños y del hogar) de Jacob y Wilhelm Grimm.
¡Os esperamos!


Next Tuesday 22th november, at 19h, Tàándem invites you to a public performance of brothers Grimm’s tales.
Several tales from this performance will be shoot and sent to the Federation European of Storytelling (FEST), the aim is to upload on the web as much versions of brothers Grimm’s tales as possible in different languages, so that they can be seen from any place around the world. This is an international initiative to celebrate the bicentennial of the first publication of the Kinder- und Hausmärchen (Children’s and Houshold Tales) by Jacob and Wilhelm Grimm.
We will be glad to see you there.

Naps, Grimms i Cansalada
Tàándem
22 de novembre, dimarts tarda, a les 19 h
Otman teteria
C/ Cirera, 4 (entre Flassaders i Montcada)
L4 Jaume I
Agraïments a Pedro Paiva per la seva col·laboració en el projecte.

Los comentarios están cerrados.